Followers

Wednesday, February 3, 2010

I am photography : coming soon

Arini kelas ade satu jek dan saya berasa tersangat la malas.. Lepas balik dr kelas saya tido dr kol 1pm sampai 3.30pm. Lepas tu saya bangon wat mende wajib. Lepas tu sy tros mengadap laptop untuk meneruskan sesi pembelajaran adobe photoshop cs3 yang takde kaitan pon ngan course mechanical engineering yang sy tgh amek skang ni..

Secara ringkasnye, banyak lagi function kat dlm photoshop tu yg saya tak tau nak gune. So sbb tu la sy kene banyakkan lagi gune photoshop n try2 je gune sume function yg ade.

Untuk tajuk diatas.. Rasenye tu la title yg akan dipilih utk flickr yang akan diwujudkan selepas ade d90.

Lagi satu, harini gak ade satu quote yg bermain dlm kpale pasal photography ni dimana quote ini menjadi motivasi bagi saya untuk terus memajukan diri dalam arena baru nih.
"Dalam 100 gambar yg kite amek, tak mustahil utk ade 1 gamba yg gempak. Jadi kalo nak 10 gambar gempak, amek la 1000 gambar.."

Berikut adelah hasil untuk harini dan semalam..Peace..

P/S: Saya? Kejadah ape..hahah





7 comments:

sarah.azman said...

ouh..... bleyla edit gmba buang jerawat.. @.@

Ashraf said...

bole2...gune function surface blur

Nadzirah Ridzuan said...

terbaekk!!

Ashraf said...

yeahh!!

niknur syamimi said...

lawa gak..especially y snow tu...
haha...y pliknye, entry len 'aku' nape y ni 'saya'?huhu...tp sperti y tertulis kt 'p/s'...'saya?kejadah ape?

terbaekkk!!

Ashraf said...

saje tukar2 angin sket..heheh

niknur syamimi said...

hahahhaa..angin engin ke photographer.

Please take your time for this =)