Followers

Tuesday, October 16, 2012

Apa perasaan wanita kalau dapat husband camni..?

1. Call isteri time waktu keje sebab nak cakap rindu.

2. Hug atau peluk isteri secara tiba-tiba.

3. Puji isteri cantik.

4. Bergurau senda dengan isteri time baru balik keje.

5. Kemas rumah atau masak bersama isteri kat dapur.

6. Urut bahu atau picit kepala isteri dengan sukarela time tengah santai-
santai duduk kat sofa sambil tengok TV

7. Tolak stroller baby atau dukung anak time shopping bersama isteri.

8. Berada disisi isteri time isteri melahirkan anak.

9. Sanggup bangun pagi dan masak breakfast untuk isteri.

10. Belanja isteri pergi shopping sakan dengan ikhlas dan gembira.

11. Bagi hadiah atau bunga kat isteri walaupun bukan pada hari
anniversary ataupun birthday.


12. Dengar luahan isteri time isteri tengah sedih akibat PMS sambil bagi
kata-kata semangat.


13. Rajin solat berjemaah bersama isteri dan cenderung mengajak isteri
lebih dekat dengan Allah.



p/s: gambar xde kaitan.. saje edit diwaktu lapang.. *blush2..

10 comments:

FaiZaH Fyn said...

haruslah jadi wanita paling bahagia..ehem ehem jangan lupa jemput makan nasi minyak :)

Mila Ahmad said...

syukur alhamdulillah. :)

Mila Ahmad said...

mohon sharing ye :)

cahaya inspirasi said...

bahahahaha..nampaknya x lama lagi akan keluar pic wedding mungkin @ kad jemputan kawin..hehehe..ok dah tu ash.. sepadan. bagai pinang di belah sepuluh! good luck bro! selamat berkasih sayang. ada ciri2 sukakan kanak2. alhamdulillah! bertuah ash ;)

hud aikara said...

apa lagi, wanita tu jadi isteri yg paling bertuah la...tapi susah nak jumpa suami macam ni..mungkin dlm novel aje ada..hehehe

TeAqArH said...

semua wanita akan jadi wanita paling bahagia...tapi x semua laki macam tu..huhuhu..terima seadanya akan buat kita lebih bahagia dan menghargai.. :)
p/s:lama gila2 x jejak blog ni... :(

Yaya said...

Hehe mestila bertuah xramai laki ada ciri2 camni

Terbang Bersamaku said...

bertuah wanita yg dpt suami yg punya ciri2 macam tue...itu smua ciri2 lelaki idaman pd setiap gadis...ehehhe..=)

hnahdy said...

bertuahnya...

Angel Bdadary said...

sumpah x cari lain!! hahahaha :P

Please take your time for this =)