Followers

Thursday, October 6, 2011

Steve Jobs (Apple Co-Founder) Mati


Baru semalam launch Apple IPhone 4s, harini dapat pulak berita tentang Steve Jobs yang baru sahaja meninggalkan kita dan semua peminat Apple. Berumur 56 tahun, kematian Steve Jobs adalah disebabkan kanser pankreas. Beliau meninggalkan seorang isteri, 4 orang anak, 2 orang adik/kakak perempuan dan 49000 orang pekerja.

Nampaknya legacy Steve Jobs sampai disini sahaja. Pada aku IPhone 4 dan Ipad 2 adalah kejayaan terbaik beliau. Adehhss...Aku mengharapkan IPhone 5, tapi Iphone 4s pulak yang sampai. Takpe.. Ape-ape pun, kite harapkan yang terbaik dari Tim Cook, CEO baru Apple.

3 comments:

cahaya inspirasi said...

tu la terkejut juga tengok status fb pagi ni semuanya mengenai dia.

tp ada sedikit sadis la utk apple sbb samsung nak saman diorg gara2 iphone 4S tu. katanya ciplak design ke apatah mcm samsung punya.hurm..mcm2.

Ashraf Jalil said...

apple dok saman samsung sbb galaxy tab 10.2 dulu sampai kene discontinue..tu yg nak balas dendam tuh..haha

lavenderlover said...

really? x pe la..new gadgets ni pon dah ohsem kan..hehe

Please take your time for this =)